Посебен сообраќаен режим ќе се одвива денеска и утре во Скопје.

Министерството за внатрешни работи информира дека сообраќајниот режим е поради пристигнувањето на поголем број на странски делегации во главниот град.

-За таа цел Секторот за внатрешни работи Скопје апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците, информира МВР.