– Се надеваме дека и натаму мерките ќе даваат резултат со оглед на тоа што и бројот на новодијагностицирани се намалува, во очекување сме ситуацијата да продолжи да се стабилизира, напиша Филипче.

На редовниот состанок со директорите на клиниките и ковид центрите направивме евалуација на состојбата во однос на…

Posted by Венко Филипче on Monday, April 19, 2021