Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, врз основа на добиените информации од ЕВН Македонија, ги известува граѓаните дека:

Поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа, на ден 03.02.2023 година (петок), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

Во период од 11:00 до 13:00 дел од ул. Хо Ши Мин од бр. 300 до 318 о. Бутел;
Во период од 08:30 до 10:30 дел од ул. Хо Ши Мин од бр. 276 до 285 о. Бутел;
Во период од 09:00 до 12:00 с. Крушопек о. Сарај;
Во период од 10:30 до 14:30 ул. Фјодор Достоевски и ул. Ацо Шопов о. Карпош и
Во период од 09:00 до 11:30 н. Драчево дел од улиците Радое Диниќ, Бранко Заревски, Робеспјерова, Ризо Ризов, Роман Ролан и ул. Иван Хаџиниколов од бр. 99 до бр. 141.