– Саможртвата на Христос е подвиг од љубов, посветен на нас луѓето. Бог ни се даде како пример. Опкружени со љубов, но и со надеж за подобрите денови кои доаѓаат, да бидеме исполнети со хармонија и прошка, мир и просперитет, без поделби, без омраза, без конфликти. Нека е честит големиот христијански празник – Велигден! „Христос воскресна! Навистина воскресна!“, порача Заев на „Фејсбук“.

Саможртвата на Христос е подвиг од љубов, посветен на нас луѓето. Бог ни се даде како пример. Опкружени со љубов, но и…

Posted by Zoran Zaev on Saturday, May 1, 2021