Тој на 18.06.2021 во нас. Илинден со употреба на физичка сила од Л.Т.(74) одзел пари. По насоки на Јавен обвинител тој е задржан во Полициска станица Кисела Вода, а по комплетно документирање на материјалот, против него ќе биде поднесена кривична пријава по чл.237 од Кривичниот законик.