Полициски службеници од СВР Скопје вчера во 21:55 часот на подрачјето на Ѓорче Петров ја пронашле и ја вратиле дома М.С.(39) од Скопје, за која на 01.06.2021 беше пријавено дека се оддалечила од домот.