Од МВР информираа дека тие од С.Б. (20) од Скопје одзеле пари.

-Лицата биле приведени во полициска станица, а парите се одземени и вратени на сопственикот. По комплетно документирање на случајот ќе следува кривична пријава по член 236 став 3 од Кривичниот законик – соопштија од МВР.