Невладината Охрид СОС на социјалните мрежи постави фотографија од крајбрежејот на Струга каде брегот се бетонира.

-КАКО СЕ БЕТОНИРА БРЕГОТ

(чекор по чекор)

Во Општина Струга дивоградби нема. Стоп. Радожда е постара од УНЕСКО. Стоп. Инспекциските служби известени. Стоп. Никој не презема ништо. Стоп.