Поранешниот пратеник Илија Димовски го критикува ниското ниво на вакцинација во земјава , во споредба со другите земји во регионот и во светот

Тотална неорганизираност, неработливост и неодговорност…
Ваквата неспособна Влада ја чини Македонија многу животи, економски можности и перспектива, напиша Димовски на ФБ.

Се гледаме на дното…

Тотална неорганизираност, неработливост и неодговорност…
Ваквата неспособна Влада ја чини Македонија многу животи, економски можности и перспектива…

Posted by Ilija Dimovski on Понеделник, 10 мај 2021