Имено, камионот излетал од коловозната лента пред втората патарина за накај Велес.

Засега како дошло до несреќата не е познато, не е познато и за евентуални повредени, а како што може да се види од самата фотографија најверојатно причинета е само материјална штета.

Фото: Курир