Во текот на денот се очекуваат повеќе детали за причините, моментално СВР Охрид врши увид на настанот, објавува ОхридВест.мк.

Тие пишуваат дека шлеперот бил со тетовски ознаки.Инаку пред десетина дена исто така се преврти камион на истото место кај Аеродромот, а еве како изгледаше тогаш превртениот камион.