Тој сатирично вели дека пратениците можат да се движат каде сакаат, мислејќи на гласањето од викендот за економските мерки кога позитивни пратеници на Ковид-19 дојдоа во Собранието и гласаа за мерките.

– Што ќе им се вакцини на пратениците кога заклучивме дека може одговорно и херојски да се движат каде ќе посакаат со скафандери и Брза помош, пишува на Фејсбук, Ивор Мицковски.

Погледнете во продолжение.

 

Што ќе им се вакцини на пратениците кога заклучивме дека може одговорно и херојски да се движат каде ќе посакаат со скафандери и Брза помош.

Posted by Ivor Mickovski on Thursday, April 22, 2021