Законадавниот дом денеска беше мета на театарско однесување на пратениците од Левица, а ова со коментари се јавија и Твитерџиите кои им забележуваат на Крмов и Апасиев.

„Што очекувате кога гласате за пропалитети како Крмов“, „Сценарио за фејк револуција“, „Чичко пушти летки“, „Не се плаши врзан сум“ се само дел од коментарите на Твитер. Твитерџиите тераат сеир за однесувањето на Крмов кој избега од собраниското обезбедување.

Во продолжение може да видите дел од коментарите:

Иако шоуто на прв поглед за пошироката маса на народ е интересно, смешно и забавно, сепак и не е баш така.

Повеќе информации за овој инцидент во Собрание може да погледнете на линкот во прилог.