Обично имаат студени зимски месеци, но ретко паѓа снег. Жителите на Јоханесбург денеска беа изненадени од снежните врнежи.

Најмладите излегоа надвор да си играат на снегот, а постарите снежното време го искористија за прошетка и по некоја фотографија.