Тој вели дека и тој самиот не знае како дошло до несреќата и дека од 3 часот утринава се наоѓа на местото на несреќата.

-Незнам како дошло до несреќа. Од 3 часот утринава сум на местото на несреќата за да добијам информаци од бугарските институции, но досега се уште не се познати причините, изјави за ТВ21 сопственикот на „Беса Турс“