Сакаме да не слушнете, имаме многу што да кажеме за доброто на сите! И вие сте родител, имајте разбирање и слушнете не!СТОП на избрзани реформи, СТОП за дигитализација на овој начин!!! Сакаме хартиени учебници и сакаме нормално да учиме назад во школките клупи!!, апелираат од „Средношколски глас“.