Потпишани решенијата за доделување на субвенции за купување на печки на пелети.
✅ Завршена е целосно постапката, следува доделување на решенијата и исплата на граѓаните.
📍 И следната година општина Гази Баба ќе доделува субвенции за купување на печки на пелети, објави на Фејсбук, градоначалникот на Гази Баба, Бобан Стефковски.