Дафина Стојаноска од ВМРО-ДПМНЕ гостуваше во емисијата „Филибастер“ која се емитува секој понеделник и среда на Радио Лидер.

Таа се осврна на здравствениот систем во државата и истакна дека Венко Филипче и владата целосно го уништиле истиот.

Погледнете го целото гостување: