Се поставува нова водоводна мрежа во должина од 350м на улица 102 во Волково, информираше денеска градоначалникот на Ѓорче Петров, Александар Стојкоски.

Работа во континуитет е предуслов за добри резултати. По изведените 250м водоводна мрежа на крак од улица 20 продолжуваме на ул.„102“. Нова водоводна мрежа во должина од 350м на ул.102 во Волково
Паралелно со изведбата ќе се изврши и тампонирање на овој крак, соопшти тој.