Тасевски потенцираше дека на Власта и останаа само заканите и казните, а повика до сите да покажат карактер како и за референдумот и да покажат дека не се плашат од никого.

А бе не им ги ширете паниките и заканите дека ќе го казнуваат 300 евра секој кој не се попише.
Само тоа им остана….

Posted by Sasho Tasevski on Tuesday, March 23, 2021