Портпаролот на ЈЗУ Општа болница, д-р Елеонора Јованова изјави:

-Детето со повреди на главата кое е интубирано и во тешка општа состојба и во безсознание, е пратено на понатамошно лекување во Клиниката Карил во Скопје