Таа во својот статус изрази благодарност за сите кои се попишале, но ги повика и сите останати кои не го сториле тоа да се попишат што побрзо.

Mërgata Sot 👉🏻 160.519+ ❤️❤️❤️

Vazhdojmë 🦅
Regjistrohu:
🔽🔽🔽🔽

https://census.stat.gov.mk

🇨🇭Zvicër:
Egzon Azizi (Bern)…

Posted by Teuta Arifi on Sunday, March 28, 2021