Почнува единственото урбано шоу на радио во Скопје кое ќе се вика „Скопје, урбана приказна“ и ќе се емитува на Радио Лидер. Прв гостин Антонио Арнѓеловќ, познат под псевдонимот Тонио Сан.

Станува збор за емисија која ќе биде нова шема во градов, а се очекува да има голем интерес.

Во продолжение може да ја погледнете првата емисија.