Во текот на утрешниот ден без вода ќе бидат корисниците од Долна и Горна Матка поради чистење на резерварот во Матка.

Како што информираат од ЈП Водовод и канализација водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09 до 13 часот.