Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 14.01.2022 година ( петок ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09.00 до 16.00 часот, дел од корисниците од ул. 1, лоцирани на потегот од ресторан Гемиџии до општина Сопиште. ( општина Сопиште )