Видеа од кавги и тепачки на „црн петок“ ги преплавија социјалните мрежи. Такви сцени доаѓаат и од Турција.

На едно видео може да се забележат жени како се борат околу јакна, а меѓу нив била и една баба. Се туркале, ја повлекле јакната и на крајот едната ја скинала таа што сакала и ја зела со себе.

На друго видео кое кружи на социјалните мрежи, жените се караат пред продавница, додека други шокирани гледаат што се случува. Мораше да реагира обезбедувањето, за да ги раздвои и смири.

 

@yarenkarakulak Zara da saç baş kavgaya gircek kadar düştü mü sizce ya 😧#zaraindirim #blackfriday #karacuma #zaraindirimi #indirimliürünler ♬ Sıfır Bir Jenerik – Esat Bargun