На Радио Лидер гостуваше Зоран Дабиќ претседател на македонскиот дипломатски синдикат. Со него се зборуваше на повеќе актуелни теми поврзани со моменталната политичка ситуација во државата, како и за ситуацијата во Министерството за надворешни работи, Бујар Османи, ситуацијата со отпуштањето работници од Никола Димитров.

Крајно атрактивен и на моменти контроверзен подкаст со претседателот на македонскиот дипломатски синдикат. Повеќе погледнете на видеото кое е поставено на Јутуб.