Џејк Ларсон ја загубил саканата пред 30 години, но неговата љубов кон неа сè уште не згаснала. Благодарение на апликација која користи вештачка интелигенција, 98-годишниот воен ветеран добил можност да го види лицето на неговата сопруга како се движи.

Реакцијата била снимена од внуката.

-Минатиот 23 ноември ќе направевме 75 години од нашиот брак. Сè уште ја сакам– вели тој.