Како што информира командирот на Противпожарната бригада на Град Скопје, Владимир Симоновски за порталот  КУРИР, се запалила куќа кај адвокатската улица во Скопје.

Повеќе детали Симоновски ни најавил за подоцна.

Во моментов, јавува МИА, на терен се четири противпожарни возила коишто го гаснат пожарот.