Полицијата информира дека 35-годишната М.Р. од Скопје во полиција пријавила дека вчера во околу 11:40 часот во основно училиште на подрачје на Чаир, каде била вработена, по претходно недоразбирање била физички нападната од нејзина колешка С.В.

Сочинет е записник за констатиран прекршок по член 12 од Законот з апрекршоците против јавниот ред и мир.