Водителот на емисијата „Ментално разгибавање“, се повлече од шоуто во живо, односно пред камери си даде отказ, бидејќи бил обвинет дека е „анти-ваксер“ затоа што не сакал да се вакцинира, а медиумот каде што работеше, Нова С, се оградува од неговите ставови.

Еве го и видеото од моментот кога ги фрла слушалките и микрофонот и го напушта работното место.