Вечерва заедно со општинските работници за хигиена ги чистиме, дезинфицираме и подготвуваме џамиите во Скопје во пресрет на Курбан Бајрам, вели првиот вицепремиер, Артан Груби, на неговиот Фејсбук профил.

Погледнете го видеото на Артан Груби на неговиот фејсбук профил