На видеото, згоден млад дечко клечи пред својата атрактивна избраничка насред улица, опкружен од толпа луѓе. Но, наместо воодушевување и потврден одговор, тој добива „ладен туш“! Имено, девојката дрско се заврте и се оддалечи, тој дури се обиде да ја спречи, но без успех…

Погледнете како изгледаше тоа во приложеното видео: