Често пати оние што сакаат да ни бидат непријатели, сакаат да бидат злобни, зборуваат за промашувања, зборуваат за одговорност и така натаму, кажа вечерва кандидатот за градоначалник Стевче Јакимовски пред жителите на Карпош/
Но, јас морам да им кажам. ДА!
Најодговорен за општина Карпош сум јас…, изјави Јакимовски