Жена, која како поддршка стоеше на бината позади Петре Шилегов, сред митингот на СДСМ во Кисела Вода падна наназад од платформата поставена на бината.

Додека сите наоколу потрчаа да ѝ помогнат, градоначалникот кој бара втор мандат само ја погледна и продолжи со своето излагање.