Претседателот на Србија  Александар Вучиќ по сѐ изгледа има нов миленик. Тој отиде да го види ова прекрасно куче кое му стана љубов на прв поглед.

Како што можете да видите на видеото, претседателот уште еднаш покажа колку ги сака животните, поради што стана сопственик на друго куче. Судејќи по видеото, тоа беше љубов на прв поглед, а претседателот напиша:

Каде што има љубов куќата не е тесна и за сите има место-напиша Вучиќ на Тик-ток.

 

@jasamaleksandar Gde ima ljubavi, kuća nije tesna i za sve ima mesta. #jasamaleksandar #srbija🇷🇸 #srbijanesmedastane #follow ♬ original sound – Ja sam Aleksandar