Јадењето се состоело од двоен чизбургер и помфрит.

Резултатот изненадил некои, имајќи предвид дека помфритот изгледал сосема нормално, исто како и хамбургерот кој немал мувла на него.

@savswhitehead

My mom has been saving fast food for 20 years to see how “real” it is 😳🥴🤢 #fastfood #fyp #foryoupage

♬ original sound – savswhitehead

Сепак, дека оброкот е многу стар, потврдуваат и децата во објавеното видео, кои дофрлаат од позадина, дека јадењето мириса крајно непријатно.