Тој зборуваше за тоа дека следната власт мора да се бори за националните интереси и Костов рече дека стравува Македонија да не ја снема од мапа.

– Тој е евро-шљам, децидно кажа Костов за Радио Лидер.

Во разговор со новинарот Златев тие заклучија дека станува збор за фашист и Златев го кажа неговиот предлог за Македонците во Бугарија. Тоа може да го видите од видеото во продолжение.

Костов остро кон Џамбаски: Тој е евро-шљам

Исечок од гостувањето на Сотир Костов за Радио Лидер

Posted by Радио Лидер on Tuesday, March 30, 2021