Договори од 11 милиони евра само во изминатата 2020 година биле склучени во 4 очи со изигрување на Законот за јавни набавки, истакна Ане Лашкоска, пратеничка од редовите на ВМРО-ДПМНЕ.

Од собраниската говорница, Лашкоска потенцираше дека оваа власт не` врати 30 години наназад.