И покрај поразите Македонија не разочара, а посебно внимание привлекуваа навивачите. Сликите од Букурешт долго време нема да бидат заборавени. Низ улиците и локалите ечеше македонската музика, се пееше химната…Европа добро ги запозна Македонците.

Погледнете го ова фантастично видео посветено на македонската „фаланга“ кој со сигурност ако не беше најдобра, беше помеѓу топ 3 навивачки групи. Како ли ќе беше ако победувавме…