Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за општина Босилово, Ристо Манчев во видео обраќање на Фејсук рече дека во Босилово се потребни големи промени, како и тоа дека наместо во општината да се работи, граѓаните биле оставени сами на себе.

-Општина Босилово мора да се развива со крупни чекори напред затоа што граѓаните на општина Босилово тоа го заслужуваат, рече Манчев

 

 

Општина Босилово мора да се развива со крупни чекори напред затоа што граѓаните на општина Босилово тоа го заслужуваат.

Posted by Ристо Манчев Кандидат за Градоначалник на Општина Босилово on Wednesday, September 29, 2021