Конфликтот помеѓу лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и поранешниот лидер Никола Груевски беше тема во Еспресо со Златев и Боцевски од ова утро. Гостин ни беше Марјан Ѓорчев.