Ексклузивна анализа за конфликтот Мицкоски – Груевски ова утро имавме со Виктор Грозданов, познат политички аналитичар и медиумски експерт.

Следете ја денешната емисија која има многу интересни информации по преписките на актуелниот и поранешниот претседател на ВМРО-ДПМНЕ.