Откако успеваат да го стигнат лицето коешто го бркаат седум лица со клоци, тупаници па дури и со палки го тепаат, по што дел од нив се упатуваат кон други лица.

Непријатна сцена во центарот на Струмица

Видеото е продолжение и не ја претставува целата вистина. Се надеваме дека во Струмица на улица нема да бидеме сведоци друг пат на ваков срамен чин.

Posted by Strumica Online on Thursday, March 18, 2021