Обезбедувањето на премиерот Зоран Заев ја предизвикало масовната тепачка во центарот на Струмица.

Обезбедувањето на СДСМ и Заев тепа граѓани во Струмица ?
СПОДЕЛЕТЕ !!!

Posted by Јован Кукузел on Thursday, 18 March 2021

Видеото е продолжение и не ја претставува целата вистина. Се надеваме дека во Струмица на улица нема да бидеме сведоци друг пат на ваков срамен чин.