Во позадина на видеото се слуша албанска песна, која содржи говор на омраза.

Тик Ток е платформа на која во последно време најмногу се шират видеа на кои се гледа непочитување на законите.

Јавноста остро го осуди ова на социјалните мрежи, но се‘ уште нема осуда од властите. За оваа постапка може да се одговара пред законите на државата.