За дополнително мотивирање на граѓаните, оние што ќе се вакцинираат денес, утре и в сабота ќе добијат подароци.

Така, денес, првите 100 вакцинирани лица ќе добијат бон во вредност од 3.000 динари, или околу 1.500 денари, за купување во овој трговски центар. Оваа акција продолжува утре, кога првите 50 вакцинирани ќе добијат ваучер, но вреден 5.000 динари (околу 2.500 денари) за купување во продавниците на Фешн&френдс, а првите 100 вакцинирани во сабота ќе добијат подарок-пакет од компанијата БГ електроник.

Gužva za vakcinu i vaučer od 3.000 dinara: Počela vakcinacija i u tržnom centru Usće

Gužva za vakcinu i vaučer od 3.000 dinara: Počela vakcinacija i u tržnom centru Usće

Pratite uživo na Beograd na Blic

Posted by Blic on Thursday, May 6, 2021

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, вчера најави дека секој што се вакцинирал ќе добие на подарок 25 евра.