Имено, за истата противпожарна скала, од Град Скопје платиле 1,7 милиони евра, додека градот Загреб истата скала ја купило за двојно пониска цена.

Погледнете ја прес-конференцијата во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ:

Прес конференција

Прес конференција на Владимир Нелоски: Шилегов платил 1.7 милиони евра за противпожарно возило со скала, додека истото возило во Загреб е набавено за двојно пониска цена

Posted by ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО on Tuesday, May 4, 2021