📌Почитувани пријатели на 17ти октомври излезете и гласајте 🗳️ за д-р Горан Стојанов и советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ, гласајте за бројот 7 за заеднички да ги менуваме работите во Неготино и во Република Македонија 🇲🇰. На изборите на 17ти октомври ја рушиме оваа ненародна и криминална власт.