Александар Николоски пред добивање нови функции вели дека сѐ од себе да се почувствува разликата.

Како Министер за транспорт и како Заменик Претседател на Владата ќе дадам сѐ од себе да се почувствува разликата.
👉 Да реализираме значајни инфраструктурни проекти, нови автопатишта, пруги, брза железница, нови експресни патишта и да ги довршиме веќе започнатите автопатот Охрид – Кичево, експресниот пат Прилеп – Градско и останатите.
Ветувам Македонија ЗА ТЕБЕ , Македонија за сите Вас! Почнуваме!, пишува тој.

Објави и кратко видео кое може да го погледнете во продолжение: